Weekend Style

Most, hogy elkezdődött az iskola meg egyéb más kötelező, vagy kötelezően választott elfoglaltságok, a hétvége ismét felértékelődik a szememben.

With the beginning of school –and other activites that come with the end of summer –I start to appreciate the weekends more.

Elmondhatjuk azt is, hogy vannak olyan szettek, amiket inkább a hétvégének tartogatunk, és nem vennénk fel őket a dolgos hétköznapokon. Itt nem arra kell gondolni, hogy ne öltözzünk úgy a munkába, vagy iskolába, ahogy azt a személyiségünk kívánja, hanem inkább arra, hogy vannak olyan összeállítások, amik nem kompatibilisek az iskola-munkahely-nagybevásárlás bermuda háromszöggel.

We (can admit that we) all have some outfits that we definitley wouldn’t wear on a typical schoolday –but some of them could be a perfect choice for the weekend. That doesn’t mean that you can’t wear the clothes that suits your personality during the weekdays! Some outfits are just not the most convenient choice at school/your workplace or during grocery shopping.

De ahogy eljön a hétvége, úgy jön el újra a kényelmesebb, kisebb táskás, kevesebb cipelnivalós ruhák ideje. Ezt a szoknyát még a nyáron néztem ki magamnak a leárazás elején. Amikor megvettem már akkor az őszre szántam, már csak azért is, mert hasított bőrből készült, és valahogy nem éreztem, hogy ebben megérné felszállni a HÉV-re negyven fokban. A blúz viszont egy régebbi darab, még évekkel ezelőtt kaptam a nagyszüleimtől ajándékba, amikor a Mesterségek Ünnepén jártunk.

At the beginning of summer I saw this dress on sale and decided to buy it for the autumn season. The blouse I am wearing on the pictures was a gift from my grandparents several years ago as we visited the Festival of Folk Arts. If you are interested you can find HERE more information about the festival.

Részletek / Details:

  • szoknya / skirt: Zara
  • blúz / blouse: Mesterségek Ünnepe
  • bokacsizma / ankle boot: Stradivarius

Fotó és smink / Photo and make up: thebeautyact

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.