Back to school outfit

Ha választanom kellene egyetlen egy szettet, amit életem hátralévő részében viselnem kell, akkor az a fehér póló-kék farmer összeállítás lenne, barna kiegészítőkkel. Ez a hétköznapi viseletek kis feketéje, ami mindenhol megállja a helyét. Emellett pedig egy olyan alap, ami bárhogyan építhető, lehet sokkal lezserebb, illetve elegánsabb is, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel vesszük fel.

 Sokáig kerestem a tökéletes farmert, amire tavaly nyáron találtam rá a Zara kínálatában. Számomra az ideális farmer világoskék (de mégsem túl világos), eléggé szűk és nincs rajta semmi fölösleges díszítés.

És mi az a plusz érdekesség, ami ezt a nadrágot a számomra tökéletes farmerré teszi? A neve: The Skinny in Viola Maldives.

Úgy tűnik, ez a szett főleg a Zarából lett összeválogatva, mivel a top is onnan van. Egyébként egy ilyen felsőre érdemes beruházni: több színben van belőle, kellemes a viselete és mindenkinek jól áll.

 

If I had to choose one outfit that I would have to wear for the rest of my life, my choice would be blue jeans and a white shirt. I think this look is the little black dress of casual wear. A perfect base for any occasion.

I was looking for the perfect everyday jeans, and for me that is skinny, light blue and has no ridiculous details. And I found it in Zara.

But what is that little thing that makes this jeans perfect for me? It’s name: The Skinny in Viola Maldives.

The top is from Zara aswell , and I think it is a good choice to buy one of these poliamid basic shirts, because they go with everything and look good on anybody.

  • farmer/jeans: Zara
  • top: Zara
  • bokacsizma/ankle boot: H&M
  • hátizsák/backpack: Stradivarius
  • öv/belt: kölcsönvettem a barátnőm anyukájától, mert az enyém otthon maradt / borrowed from my friends mother because I had left my at home

fotó és smink/photo and make up: thebeautyact

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.