Amit semmiképp se hagyj ki a bőröndödből: kis nyári ruha

Ha nyaralni megyek, mindig az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a bőröndbe minden szükséges holmimat bepakoljam, de mégse legyen túl sok ruha, cipő, sminkcucc, satöbbi, mert úgyis, csak haza kell majd hozni mindent, és lehet, fel se veszek majd semmit a fürdőruhán kívül. De van mégis egy darab, aminek mindenképp rajta kell lennie a Mit vigyünk magunkkal listán.

Ez pedig az a kis ruha, amit akár a napközbeni városnézéshez, akár pedig az esti sétálgatáshoz és éttermezéshez veszel fel.

Idén rengeteg helyen jelentek meg ezek a kockás alapú, kicsit a nagymama terítőjét idéző ruhák, de úgy tűnik sikerült elég nagy népszerűségre szert tenniük. Nekem legalább is nagyon tetszenek.

Ezt a darabot a Mangoban vettem még mielőtt elkezdődött volna a nyár és a leárazás. Kicsit bántam is a vásárlásom időpontját, mert természetesen le lett árazva, de erről ne is ejtsünk több szót.

Az anyagnak van egyfajta keményebb tartása, így akár nagyobb szélben is hordható a ruha, nem kell attól félni, hogy egy fuvallat fel fogja lebbenteni a szoknya részt és ki fog látszani a bugyika. Ugyanakkor a fölső részen némi alakítást és végezhetünk: ugyanis választhatunk, hogy teljesen fedjen-e, vagy pedig mutasson a hasból egy kis részt. Mondanám, hogy így akár már munkába is lehet hordani, hogy ha az ember a teljes fedést választja, de ez a ruha inkább illik a délutáni vagy esti kikapcsolódáshoz, mint a számítógép billentyűzetének heves csapkodásához. Már csak a feltűnőbb dekoltázs miatt is.

Én kétszer vettem fel: egyszer, amikor megnéztük Nehaj várát, egyszer pedig, amikor étterembe mentünk.

A ruha mellett viszont szeretnék még pár szót ejteni arról a szandálról, amit még a nyaralás előtt vettem meg.

Az utóbbi időben több rossz cipőt is sikerült vennem, pusztán a le van árazva és kell nyárra szandál alapon. Mindegyik kényelmetlen volt és rossz volt benne járni. Viszont! Ezt a szandált a CCC-ben láttam meg a nyaralás előtt egy nappal. Bőrből van és a talpa is elég puhának és kényelmesnek tűnt. Először akkor volt rajtam, amikor felmentünk a Nehaj várba a lépcsős, illetve kövekkel borított úton. Semmi probléma nem volt, a lábam nem kezdett el fájni, nem törte fel és nem tette lehetetlenné a sétálást és nézelődést.

Szóval a cipővásárlást érdemes átgondolni, de erről lehet később fogok még szólni.

  • ruha: Mango 7995,- Ft (most már csak 2995,- Ft)
  • cipő: CCC 11250,- Ft
  • nyaklánc: H&M 990,- Ft
  • táska: Mango (ennek az árára sajnos nem emlékszem, mert rég vettem, de kb. 3000,- Ft volt)

A te bőröndödből mi nem hiányozhat?

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.