Nyári outfit 3000,- Ft alatt

Annak, aki már olvasta több bejegyzésem, biztosan feltűnt, hogy mennyire szeretem a leárazásokat. És, hogy mennyire szeretem azt, ha a leárazásokon valamit nagyon jó áron sikerül megvásárolnom, hogy aztán szinte félpénzből lehessen egy egész napos szettet összeállítani. Épp így jártam most is.

Jó, ez a 3000 Ft, amúgy tök kamu, mert a cipő meg a nyaklánc meg a napszemüveg nincsen beleszámítva, de szerintem otthon mindenki hozzá tudja adni az outfitjéhez ezen elemeket.

De hadd meséljem el ennek a szoknyának a történetét:

Ezt a fodros, kockás darabot már kiszúrtam pár hónapja az Instagramon, a kockás most amúgy is nagyon menő és nekem is megtetszett. A H&M honlapján nem láttam leárazva, így úgy voltam vele, hogy ez a szoknya most nem az a szoknya, amire nekem nagy szükségem van. Különben is vettem már korábban egy hasonlót a Stradiban, csak az csíkos. De ahogy betévedtem az üzletbe, láttam, hogy ez a szoknya bizony le van árazva, 3500,- Ft-ra, csak a honlapon erre nem hívják fel az ember figyelmét! Álltam fölötte, forgattam, próbálgattam. Agyaltam, kell-e nekem és még a telefonos segítség opciót is igénybe vettem, de végül otthagytam a Stradis szoknyára hivatkozva.

Aztán így a július elején ismét betévedtem az üzletbe, az áhított szoknya pedig már csak 1500,- Ft volt. Ekkor úgy éreztem, hogy most már az enyém lehet, minden megbánás nélkül. Egyébként a szoknya az oldalon még mindig nincs leárazva, szóval az üzletekben érdemes kutakodni!

És így jön ki a 3000 Ft alatti szett:

  • szoknya: 1500,- Ft
  • top: 1290,- Ft

2790,- Ft

Ezt a szettet a Visegrádi Palotajátékokon viseltem, én idén voltam először, de nagyon jól éreztem magam. Belefutottunk a palotában is egy érdekes idegenvezetésbe, de a lovagi tornát sajnos kihagytuk. Pedig biztos nagyon jó volt az is.

Egyébként a képeket külön művészet volt úgy elkészíteni, hogy ne legyen a háttérben hatalmas tömeg. 😀

  • top: H&M
  • szoknya: H&M
  • nyaklánc: H&M
  • cipő: Converse
  • napszemüveg: Stradivarius

 

Viola

fotó: Szaszkó Judit / Instagram: thebeautyact

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.