Leárazások kívánságlistája: H&M

Elkezdődtek újra a leárazások, hogy a hőn áhított ruhadarabokat kedvezményesen megvásárolhassuk. Ilyenkor kicsit muszáj átgondolni, hogy mi is az, amire igazán szükséged van, mert a csábítás hatalmas arra nézve, hogy megvedd azt a szoknyát, amit MINDENKI hord Instagramon. A kérdés az, mit érdemes ilyenkor megvenni?

A mai nap én is betévedtem az árkádi H&M-be, hogy körbenézzek. Mostanában egyre fontosabbnak tartom az átgondolt, tudatos ruhavásárlást, mint az érzelmek utáni rohangálást. Tedd fel magadnak a kérdést te is! Hány olyan ruha lóg a szekrényben, ami egy hirtelen döntés és gyors megvásárlás eredménye?

A kívánságlistát próbáltam olyan elemekből összeállítani, amik nem csak ebben a szezonban állhatják meg a helyüket, hanem tovább is lehet hordani őket.

Kívánságlista:

Leopárd mintás szoknya:

 

http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0490409001.html#Leopárdmintás

Jó, nagyon szeretem a leopárd mintát! Aki már olvasta pár korábbi bejegyzésem, annak ez már feltűnhetett. De ezek azok a darabok, amik valahogy minden évben megjelennek újra és újra. Nyáron kis toppal, ősszel pedig bőrdzsekivel is tökéletes lehet!

A csini business casual

http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0501376001.html#Fekete/fehér

Ez ugyan nem a legnyáribb darab, de én azt mondom: ilyenkor lehet a következő szezonra olcsóbban bevásárolni. És ez egy olyan ruha, ami egy 20 fok alatti napon tökéletes, ha kicsit csinosabban szeretnél lenni. A mintájával pedig még alakot is formál!

A farmer, amit már rég meg kellett volna venni, mert az előző elszakadt

http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0357497006.html#Denimkék
http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0434429017.html#Denimkék

A farmer mindig kell.

Kockás, fodros, vállat szabadon hagyó

http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0531684001.html#Fekete/fehér/kockás
http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0465051004.html#Fekete/fehér/kockás

Ezek a darabok most nagyon népszerűek lettek és nekem is egyre jobban tetszenek. Ezt a szoknyát például folyamatosan látom Instagramon különböző outfitekben szerepelni.

Viszont, ha rámész az oldalra, láthatod, hogy ez a két darab nincsen jelenleg leárazva. Vagyis a honlapon legalább is. De az Árkád H&M üzletében pedig mind a kettő már kedvezményes áron volt kapható.

Amire figyeljünk:

Azt vettem észre a H&M-nél, hogy az online árak nem minden esetben egyeznek meg a bolti árakkal. Illetve nem biztos, hogy ugyanazok a termékek vannak teljes vagy kedvezményes áron. Szóval, fontos körbenézni, mielőtt megvesszük a kiválasztott terméket!

Én most még csak terepszemlét tartottam, mert szeretném átgondolni tiszta fejjel, tényleg kell-e nekem az a kockás szoknya.

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.