Merjünk-e fürdőruhát rendelni AliExpressről? Képek és tippek

Hamarosan itt a nyár, ami az én egyik kedvenc évszakom.  Ilyenkor mindig rájövök, hogy nincs elég fürdőruhám, bár ha valakit megkérdeznél a családomban vagy baráti körömben, mit gondol erről, lehet, rácáfolna. Eddig mindig úgy vettem meg a bikiniket/fürdőruhákat, hogy bementem a boltba, kinéztem, felpróbáltam satöbbi. Idén viszont elkezdtem elmerülni az AliExpress kínálatában. Sokáig csak nézegettem a különböző darabokat, visszatéregettem az oldalra, de nem igazán mertem rendelni, attól félve, hogy nem azt fogom kapni ami képen van.

Aztán megrendeltem az első fürdőruhát:

Állatmintás:

Először azt gondoltam nem is olyan, mint amilyen a képen van, de amikor én is lefotóztam rájöttem, hogy tök ugyanaz. M-es méretben rendeltem meg és teljesen jó.

A következő fürdőruha vásárlásnál már rögtön hármat is rendeltem: egyet magamnak, egyet a húgomnak, egyet pedig a húgom barátnőjének. Mindegyik ugyanolyan volt, mint a képen, az anyaguk is erősnek, és elég vastagnak tűnik ahhoz, hogy ne kezdjen majd átlátszani. Ezekből már az S-es méretet választottam, ami nekem pont passzos, de nem zavar fürdés közben.

Piros:

Nekem ez a személyes kedvencem! Nagyon rég kerestem már ezt az apró piros bikinit. Ez először felpróbálva fura volt, mert a felső része elállt, de aztán láttam, hogy lehet rajta állítani, úgyhogy aztán már nem volt gond. Ebben nincsen szivacsos belső rész, szóval, ha az ember elkezd fázni kicsit, akkor bimbis lesz.

Levél mintás:

Mivel ez a húgomé, ezért itthon maradt és ezt is le tudtam tesztelni. Ennek a felső részén nem lehet állítani, sőt, még kapocs sincs rajta. Először attól tartottam fel sem tudom venni, de elég rugalmas volt a hátsó pántja. A bugyija viszont nagyon király!

Segítség a választáshoz:

  1. Nézd meg a véleményeket!

    Én csak olyat rendeltem eddig, aminek az értékelése kb. 4,5 csillag fölött van. Sokan tesznek fel felpróbált képet a fürdőruháról, így láthatod egy valódi emberen is a terméket. De azt is nézd meg hány ember értékelte: ha pl. eddig csak egy ember értékelt és alig vásároltak, akkor én azokat nem venném meg. De ha valamit már megrendeltek 130-an és értékelték 120-an, akkor az jó.

  2. Mérettáblázat

    A legtöbb bikininél található csatolva vagy képként egy mérettáblázat, ahol a csípő és a mell méreteket érdemes nézni.

  3. Kiszállítás és ár

    Azt gondolom 7 és 12 dollár között tök jókat lehet találni, itt sokszor a kiszállítás is ingyenes. Viszont mire Kínából ideér az akár 3 hét is lehet, vagy több. Nekem az állatmintás érkezett meg a legkésőbb (3 hét), a másik három meg kb 2 hét alatt.

Összefoglaló:

Én összességében azt gondolom, hogy érdemes megpróbálkozni a rendeléssel. Ha szeretnéd még idén nyáron hordani, akkor pedig jobb minél hamarabb megrendelni, hogy meg is érkezzen. És nézd a véleményeket! Szerintem valóban azt a terméket teszik fel, amit árulnak is.

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.