Tavaszi business casual outfit

A téli business casual után arra gondoltam, hogy kéne egy tavaszi is. Ilyenkor is jár az ember munkába, meg szeretne öltözködni, sőt! Szerintem a tavasz az az évszak, amikor IGAZÁN szeretünk öltözködni. Ahogy éled újjá a természet úgy éledünk újjá mi is, és szeretnénk gardróbunkat a legújabbá, legfrissebbé, legtavasziabbá tenni.

A minap –a szorgalmi időszakkal végezve- gondoltam egyet és elmentem az Árkádba, szigorúan csak nézelődni. Felmérni a terepet, hogy mi az, amit majd júniusban a leárazásokon feltétlenül be kell szerezni.

Ártatlanul besétáltam a Humanicba, vizsgáltam a cipőket, láttam páron a kedvezményes árat is, aztán váratlanul megláttam ezt a gyönyörű cipőt:

Nos, több jel is arra mutatott akkor, hogy ez a cipő aznap velem fog jönni.

  1. Már régóta szerettem volna
  2. Le volt árazva
  3. Volt a méretemben

Gyorsan mérlegeltem, hogy ez vajon az a cipő, ami megéri, hogy elvigyem vagy nem. És ahogy láthatod, ez az a cipő volt!

Talán ez a cipő tökéletes darabja a tavaszi business casualnek, mind színben, mind fazonban, mind a mintázatban, ami borítja.

Egyébként 19990 Ft-ról volt 9990 Ft-ra leárazva. Lakkbőrből van, szépen csipkézett, kényelmes és Olaszországban gyártják.

A szett többi részéről:

A ruhát a H&M-ban vettem még évekkel ezelőtt, de itt találsz egy szerintem tökéletes alternatívát. Szürke blézerrel párosítottam, szintén a H&M-ből és egy turiból szerzett kék övvel hangsúlyoztam a derékrészt. Business kiegészítőnek pedig: laptoptáska a Parfois-ból.

 

Szerintem érdemes elmenni, nézelődni még a júniusi nagy leárazás előtt, nincs-e valahol a rég vágyott ruha vagy cipő, utolsó méretekben, ami csak rád vár!

Viola

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.