5+1 Kis piros ruha tavaszra és nyárra

Ruhatárunknak sok alapdarabot kellene tartalmaznia, olyat, amihez bármikor nyúlhatunk, ha épp nem szeretnénk túlgondolni aznapi felszerelésünk. Szerintem a kis piros ruha is egy ilyen darab. Figyelemfelkeltő, rendkívül nőies és magabiztosságot ad.

Pedig nekem a piros egyáltalán nem tartozik a kedvenc színeim köze, és mégis üresnek éreztem a szekrényemet a kis ruha nélkül. Jó, egyébként az is megérne egy külön posztot, amikor az ember áll a tömött szekrény előtt, amit mégis üresnek lát.

Volt már nekem szép piros ruhám, de egy hordás után kibolyhosodott és visszavittem az üzletbe. Viszont most újra beszereztem magamnak ezt az oly régóta vágyott darabot, Instagramon és Facebookon talán már találkozhattál is vele.

18009598_1431799826840341_1306145099_n

Én ezt a Zarában vettem 3995,- Ft-ért. Tetszik, hogy nem az a nagyon rövid fazon, amit folyamatosan húzogatni kell, hogy takarja a fenekem. Egy csinos darab, ami tökéletes randizához is.

De lássuk, hogy hol milyen piros ruhák lelhetőek még fel:

  1. Zara:

Először maradjunk a kedvenc boltomnál:

zara
kép forrása: Zara

2. H&M

Ez meg a másik kedvencem. Szerintem igazán bájos ez a lenge fazon és a vállat szabadon hagyó felsőrész. A ruha maga meg könnyed nyári viseletnek tűnik, akár városnézéshez, vagy vízparti sétához.

hmprod
kép forrása: H&M

3. Mango

Ez már inkább business casual. Suliba, munkába tökéletes választás.

mango
kép forrása: Mango

4. Stradivarius

Egyszerű darab, egyszerű szabás, hátán egy izgalmas kivágással.

stradi
kép forrása: Stradivarius

5. Bershka

Külön tetszik a kis fodros ujja és a fűzős mellrész, mégsem kihívó.

0425326600_2_4_3
kép forrása: Bershka

+1 H&M

Jó, ez igazából nem is piros, de egyre több helyen tűnnek fel ezek a kockás ruhák és szerintem érdemes lesz egy ilyet beszerezni a nyárra.

+1
kép forrása: H&M

Viola

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.